Elektronik i Alingsås

http://www.bepe.se/ får man ta del av ett stort och gammalt gediget elektronikföretag i Alingsås. Detta företag ligger framme vad gäller att ta vara på vad som sker inom området och man är inte rädd för nytänkande och innovativa projekt. Man är tydlig i sin miljöpolicy och menar att man ska arbeta för en så hållbar miljö som möjligt, vilket man kan märka när man läser på deras hemsida http://www.bepe.se/ där de är tydliga i sina tankar och visioner gällande miljöarbete. Deras innovativa och nytänkande stil märks även i det projekt man valde att sponsra år 2012. Detta år fick Alingsås med hjälp av Carolina Falkholt, NUG, Emanuel Kollbratt, Linnea Aldeman, Joel Hjort och Arvid Gustavsson en fantastisk väggmålning som är hela 100 meter lång. Graffiti- konstnärerna skapade tillsammans en mycket vacker väggmålning som nu är en självklar del av Alingsås.

BEPE Elektronik AB – arbetssätt
Företaget har varit i branschen i 30 år och har därför varit med om det mesta vad gäller produktion av industrielektronik, Detta är med andra ord ett företag som helt klart kan sin sak. Företaget kan därför stoltsera med en kombination av erfarenhet, kunnande, nyfikenhet och ett processtyrt arbetssätt som gör att sättet de arbetar på är väl anpassat. Detta gör att BEPE Elektronik AB är både efterfrågade och välrenommerade på marknaden.

Kort beskrivning av BEPE Elektronik AB
Detta företag är noga med att påpeka vikten av ett trevligt bemötande, en platt och flexibel organisation med korta beslutsväggar, hög kvalitet genom alla led plus snabba och exakta leveranser. Samarbetspartners bör dela deras uppfattning att hög kvalitet, snabb respons och hög leveransprecision är v vikt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *